Ionut Stoica

Programator PHP / Frontend developer / Pasionat de Electronica Auto
12Feb

Cum sa te feresti de detectoarele de invisible

Dupa ultimele fix-uri ale YAHOO, singura metoda buna de detectare este folosirea pachetului \xBE (metoda “avatarul”).

Cum functioneaza:
Detectorul (un id de yahoo messenger permanent logat la reteaua Yahoo) trimite catre “victima” un pachet de request avatar link (\xBE).
La primirea acestui pachet, clientul Yahoo Messenger trimite inapoi un pachet care contine URL-ul imaginii de profil.
Detectorul asteapta dupa acest pachet un timp iar daca nu il primeste inseamna ca utilizatorul este OFFLINE.
Faptul ca poti primi pachete de la id-uri care nu sunt in lista ta de Yahoo Messenger este un mare RISC DE SECURITATE “scapat” de cei de la Yahoo.

Pentru a scapa definitiv de detectoarele de invisible ce folosesc pachetul \xBE mergeti la meniul “Messenger” apoi navigati spre “Preferences” (Sau apasati Ctrl + Shift + P) in fereastra principala.
In acest meniu navigati la “Ignore list” si bifati “Ignore anyone who is not on my Yahoo! Contacts.

Aceasta metoda nu este 100% sigura, deoarece un utilizator avansat care te are in lista poate sa stearga avatarul tau din cache-ul yahoo messenger si sa deschida o fereastra de conversatie cu tine. Daca esti Invisible avatarul tau tot va apare.

Sper ca v-a fost de folos articolul, si daca aveti de gand sa il copiati puneti si sursa.

Comments(3)
 • gabi
  Feb 13, 2011 at 2:31 pm,  Reply

  Salut. Am vazut ca nu mai poti detecta invizibil pe nici un site. Cum faci/unde gasesti metoda de detectare /xBE? Habar nu am cu ce se mananca. Merci

 • Oct 29, 2011 at 3:24 pm,  Reply

  faza cu messengerul este complicata rau de tot …. cei de la yahoo .. nu au cum sa rezolve toate riscurile de securitate ale yahoo messenger …. riscurile sunt tot mai mari si mai evidente atita vreme cit evoluam …. o parola de mess .. se sparge in 3 minute de un profesionist .. adica de o persoana care se ocupa de programari … feleu cum te potzi ferii de acesti hackeri este un singur mod SA NU RASPUNZI LA NIMENI CARE TE ABORDEAZA PE MESSENGER … PE CARE TU NU CUNOSTI …. NU RASPUNZI LA MAILLURI … CARE VIN DE LA PERSOANE DUBIOASE …. NU ITI DAI PAROLA TA DE MESSENGER SITEURILOR DE SOCIALIZARE GEN NEOGEN .. SAU MAI STIU EU …. SI BINE INTELES .. SA-TI INSTALEZI UN FIREWALL CARE NU POATE FII CRAPAT… UN ANTIVIRUS BUN … SI cel mai important si cel mai important este sa folosesti un windows original … adica imaginea originala ,activarea este simpla sunt o mie de metode,eu folosesc windows 7 … imaginea originala si sunt multzumit

 • Oct 29, 2011 at 3:33 pm,  Reply

  am uitat sa specific clar …. acela care sparge parole de mess .. de facebook .. sau rahaturi din astea ….. nu se numeste heckareala … se cheama gainar…. poponar bulangiu jegos … un hacker adevarat … va creea programe care te ajuta cu ceva … sau care il ajuta pe el cu ceva … spargerea unei parole este inutila .. atita vreme cit nu poti ajunge la inima acelei persoane si fara alte rahaturi de genu … deci .. cu alte cuvinte … un hacker face cu totul si cu totul alte lucrurii … zic eu .. constructive … si ca sa spun totul …. un hacker adevarat .. intra in run-cmd- si-ti crapa tot serveru unei tzari si gata .. se pisha pe toata romania in 2 secunde si gata … nu mai sta sa crape el parole de mess …. iti zic eu sincer .. ca un hacker daca se enerveaza in 2 zile .. 3 .. iti crapa toate serverele de la rds upc .. ilink sau mai stiu eu ce firme de net exista .. nu cred ca se complica sa sparga un rahat de parola de mess … spartu de parole de mess este o ocupatie de poponari bulangii jegosi retarzi :::))))

Leave a comment

Your email address will not be published.Field is required

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 Previous  All works Next