Ionut Stoica

Programator PHP / Frontend developer / Pasionat de Electronica Auto
7Feb

Detectare Utilizatori Invisible pe Yahoo Messenger

Siturile de genul http://www.darkangelbvdesign.com/yahoo-invisible-detector.webdesign s-au inmultit in ultimul timp ca ciupercile dupa ploaie. Unele dintre ele salveaza si apoi afiseaza id-urile de messenger + avatarurile aferente, ceea ce mi se pare o mare nesimtire.

Daca partea cu avatarul nu ar fi chiar asa mare nesimtire, totusi, sa afisezi pe un site public un ID de Yahoo Messenger care ar trebui sa fie privat, este o mare nesimtire.

http://www.darkangelbvdesign.com/yahoo-invisible-detector.webdesign nu face publice nici avatarurile nici id-urile de messenger, lucru de bun simt.

In cateva zile va aparea versiunea beta de la Yahoo Invisible Scanner Bulk Edition.
Ce este acesta?
Este un serviciu ce va permite sa vizualizati starea intregii dumneavoastra liste de Yahoo Messenger si posibilitatea de a trimite un mesaj privat utilizatorilor ce stau pe invisible.
Pentru a putea accesa acest serviciu trebuie sa introduceti numele de utilizator si parola id-ului dumneavoastra, si intr-un timp relativ scurt (depinde de numarul de id-uri pe care le aveti in lista, putand ajunge pana la cateva minute pentru o lista relativ lunga, de 400-500 id-uri spre exemplu) va va fi afisata lista cu id-urile de messenger din lista + avatar si stare (Available/OffLine/Invisible) cat si un sumar de genul X contacte OnLine, Y OffLine, Z Invisible.

Astept parerile utilizatorilor legate de acest subiect.

Comments(2)

Leave a comment

Your email address will not be published.Field is required

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 Previous  All works Next