Ionut Stoica

Programator PHP / Frontend developer / Pasionat de Electronica Auto
27Aug

New Project

Dupa cum spune si numele acestui articol, de cateva zile am inceput lucrul la un nou portal ce inglobeaza functionalitatile multor situri de pe web:
[ad]
http://www.darkangelbvdesign.com
http://ydetector.eu
http://ytools.org

Pe langa aceasta, utilizatorii inregistrati vor putea sa trimita un numar de SMS-uri gratuite lunar, numar ce poate creste peste limita prin aducerea de vizitatori noi ce se vor inregistra (Referal-system).
Numarul SMS-urilor extra este de 5 SMS-uri/referal si sunt activate instant.

Un nou “Feature” este localizatorul de IP-uri si afisarea locatiei pe HARTA (Prin google maps).

De asemenea, vor fi disponibile stiri, noutati, cursul valutar cu evolutia lui, cotatii la bursa, bancuri, versuri melodii si alte nebunii de genul.

Domeniul este inca necunoscut publicului, deoarece doresc testarea riguroasa inainte (nu vreau sa lansez variante Beta).

Comments(3)
 • Dorin
  Feb 5, 2010 at 5:39 am,  Reply

  Rusine, iei scripturi de pe diverse forumuri, te inspiri etc. si acu te bucuri de toti laurii, oare auto-scripts, chiar numele domeniului nu are deaface cu autoitscript? 🙂 Succes la copiat si furat in continuare, Dorin.

 • Feb 5, 2010 at 10:17 pm,  Reply

  Dragule, nu iau nici un script de pe diverse forumuri.
  Daca esti prost e mai bine sa stai in banca ta.
  Domeniul auto-scripts.com l-am luat de la Marius (lord_ice) acum 2 ani de zile pentru ca eu aveam un domeniu pe care nu il foloseam si il dorea el. Deci a fost un schimb. Nu am nici o treaba cu Auto IT care este un limbaj de programare. Deci dragule, baga-ti un deget (sau mai multe, tu decizi) undeva si taci ca te faci de ras.

  Spune-mi ce am copiat si de unde si apoi mai vorbim, pana atunci ciocu mic si joc de glezne ca nu dovedesti decat ca esti penibil.

 • Maverick
  May 19, 2010 at 9:44 pm,  Reply

  Dragule, nu iau nici un script de pe diverse forumuri.Daca esti prost e mai bine sa stai in banca ta.Domeniul auto-scripts.com l-am luat de la Marius (lord_ice) acum 2 ani de zile pentru ca eu aveam un domeniu pe care nu il foloseam si il dorea el. Deci a fost un schimb. Nu am nici o treaba cu Auto IT care este un limbaj de programare. Deci dragule, baga-ti un deget (sau mai multe, tu decizi) undeva si taci ca te faci de ras.
  +1

Leave a comment

Your email address will not be published.Field is required

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 Previous  All works Next